UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації

Публікації про роботу в Україні

Сторінка 4 з 1393

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Як виявити вигорання персоналу та запобігти

    13 жовтня 2023 759

    Нам стало цікаво і ми опитали спільноту сайту Jobs.ua про те, що вони роблять, коли відчувають вигорання. Деякі результати виявились цілком логічними, а деякі шокували. Читайте статтю та дізнавайтесь результати опитування.

  • Як працювати з великою різницею в часі

    11 жовтня 2023 380

    Однією з найголовнішим труднощів для робітників дистанційного формату є синхронізація з командою відповідно часу, особливо, якщо мова про місцеперебування членів команди в різних країнах чи частинах світу.

  • Які бувають методи оцінки проєкту та коли краще використовувати кожен із них

    8 жовтня 2023 1000

    Грамотна оцінка проєкту дозволяє краще розподілити бюджет, ресурси та час. Але як зібрати достовірні дані про майбутній проєкт, щоб спланувати роботу команди і продуктивно розподілити сили і ресурси?

  • Чекліст добре складенної вакансії: щоб знайти кого треба

    6 жовтня 2023 403

    Вакансія — голос компанії, і, залежно від того, як він звучить й про що, від того залежить подальша комунікація чи її відсутність. Що ж робить вакансію хорошою — дізнавайтесь в цій статті.

  • Три кроки до розв’язання конфліктів у команді

    5 жовтня 2023 665

    Конфлікти та непорозуміння трапляються навіть в ідеальних командах. Банальна логіка підказує нам, що конфлікти потрібно гасити швидко, якщо вже не вдалося їх уникнути. Та чи насправді це так? Давайте з’ясуємо це, а також розглянемо три кроки до розв’язання конфліктів у команді.

  • Що робити, якщо мозок перестав працювати

    1 жовтня 2023 393

    В цій статті ви дізнаєтесь, що робити, якщо мозок відмовляється працювати та, як запустити його в короткий час, коли він так вам потрібен.

  • Що таке емоційний інтелект і як він допомагає в роботі?

    1 жовтня 2023 749

    Вміння правильно зчитувати та інтерпретувати емоції інших людей, а також реагувати на них, впливає на успіх в багатьох сферах життя. І якщо емоційний інтелект настільки важливий в житті кожного, давайте з’ясуємо, як він допомагає в роботі.

  • Яка роль HR-фахівців в управлінні змінами?

    28 вересня 2023 341

    Управління змінами - це процес постійного коригування напрямку діяльності організації, завдань, оновлення її структури та пошуку нових можливостей.

  • Як спростити рекрутинг за допомогою автоматизації

    24 вересня 2023 309

    Українці все більше довіряють та перекладають певні робочі задачі чат-ботам, штучному інтелекту та автоматизації.

  • Як посилити креативність і розвинути творчі навички

    21 вересня 2023 703

    Деякі люди й справді народжуються надзвичайно обдарованими. Але правда полягає в тому, що креативні навички можна й треба розвивати, адже це запорука успіху – як у повсякденному житті, так і на робочому місці. У цій статті розповімо, як посилити творчі навички і розвинути креативність.


← CtrlCtrl →
4 з 1393

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору