UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації

Публікації про роботу в Україні

Сторінка 3 з 1393

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Як зберегти ментальне здоров’я під час війни

    12 листопада 2023 373

    Питання, винесене в заголовок статті, цікавить багатьох українців. І справді, як лишатися психічно стабільним в умовах повномасштабної війни, яку агресор затіяв майже два роки тому? Спробуємо з’ясувати.

  • Лагідна українізація - як перейти на українську мову всім колективом

    8 листопада 2023 659

    Дієві поради, як впровадити українізацію в команді лагідно та покроково.

  • Як донести до керівництва, що ви вже не «вивозите»

    5 листопада 2023 401

    Проблема професійного вигорання турбує кожного другого українця в наш час. Парадоксально, але тільки деякі співробітники наважуються повідомити про цю проблему керівництву. Чому так відбувається і як правильно припіднести начальству думку, що ви вже не «вивозите»?

  • Поради психолога про те, як справитись зі стресом на роботі

    2 листопада 2023 594

    Управління стресом доступне для більшості людей, слід тільки розвивати власну психологічну резильєнтність.

  • Чим звичка регулярно читати може допомогти вам в карʼєрі

    28 жовтня 2023 545

    В цій статті на Jobs.ua ми докладно розглянемо, чим звичка регулярно читати може допомогти кожному професійно розвиватися, зростати та ставати кращим експертом у своїй справі.

  • Робота на фрилансі: поради та лайфхаки

    27 жовтня 2023 436

    Працівники компаній часто мріють про фриланс, але тільки частина з них зважується покинути стабільність, яку пропонує компанія, і вирушити у вільне плавання. Розбираємося у цій статті, які поради та лайфхаки можна запропонувати людям, які хочуть перейти на фриланс.

  • Що приховують нестандартні запитання на співбесіді

    25 жовтня 2023 778

    У цій статті ми познайомимо вас із п’ятіркою найнетиповіших запитань на співбесіді, до яких рекомендуємо бути готовими. Матеріал буде корисним, як здобувачу, який збирається на інтерв’ю, так і тим, хто проводить співбесіди.

  • Хто такий Full-stack developer, скільки він заробляє і як ним стати

    22 жовтня 2023 393

    Однією з найпривабливіших позицій в сфері ІТ була і залишається професія фул-стек розробника. Але як стати настільки універсальним фахівцем? Розповідаємо, хто такі full-stack developer’и, скільки вони заробляють і як ними стати.

  • Як досягти балансу між віддаленою та офісною роботою

    18 жовтня 2023 725

    Гібридний формат роботи — популярна тенденція сучасного життя кожного українця. Такий комбінований формат роботи все більше стає нормою для багатьох організацій не тільки в Україні, а й по всьому світу.

  • Як робота з менторами впливає на кар’єру

    15 жовтня 2023 442

    Навіть якщо ви думаєте, що наставник на робочому місці вам не потрібен… швидше за все, що він таки потрібен. Чому потрібен, запитаєте ви? Давайте дізнаємося, як робота з менторами впливає на кар’єру.


← CtrlCtrl →
3 з 1393

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору