UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації

Публікації про роботу в Україні

Сторінка 12 з 1393

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Цікаві заняття і хобі для зняття стресу після робочого дня

    23 березня 2023 197

    Якщо звичні способи знаття стресу після робочого дня вже не працюють для вас, чи просто не цікаві, чим себе зайняти тоді? Портал Jobs.ua пропонує добірку цікавих бюджетних і небюджетних занять та хобі для зняття стресу після роботи.

  • Новий тренд на ринку праці – «мінімальний понеділок»

    20 березня 2023 447

    Кожному з нас так чи інакше знайома «понеділкова хандра», тобто небажання прокидатися в понеділок вранці та збиратися на роботу. Але нова концепція, яку нещодавно популяризувала тіктокерка Маріса Джо, сподобається більше співробітникам, аніж бізнесу. Чому так – дізнайтеся в матеріалі від Jobs.ua.

  • Основні прийоми які зроблять ваш публічний виступ корисним і цікавим

    19 березня 2023 2170

    Cпробуємо вияснити, як зробити публічні виступи корисними та цікавими, адже це запорука професійного успіху, яку б посаду ви не займали, в якій компанії не працювали.

  • Як шукати нову роботу, не звільняючись зі старої

    17 березня 2023 407

    Думки про звільнення періодично навідують кожно спеціаліста, бо бувають періоди коли труднощі на роботі беруть верх. Але звільнятися у невідомість страшно, адже пошуки нової роботи можуть затягнутися на довгий час, а виплати з минулої швидко закінчаться. Тож більшість обирає безпечний варіант – шукати нову роботу, залишаючись на старій.

  • Небанальні подарунки колегам на день народження

    16 березня 2023 434

    Набридло дарувати колегам банальні подарунки, як-от чашки, сервізні набори і коробки цукерок? Давайте поміркуємо разом із Jobs.ua, якими небанальними подарунками ви можете здивувати колег, коли настає цей приємний день. День народження.

  • Як розробити та просувати EVP: покрокова інструкція для HR

    14 березня 2023 809

    Продумана ціннісна пропозиція роботодавця дозволяє знизити плинність кадрів на 70%, а швидкість найму збільшити подекуди на третину. І все це завдяки EVP, тобто вмінню компанії зацікавити кандидатів і працівників привабливими умовами праці.

  • Поради, як перестати боятися свого керівника

    13 березня 2023 249

    Звичайно, ці поради будуть актуальні для тих працівників, які з певної причини бояться свого керівника. Що цікаво, причини цьому страху можуть бути як об’єктивні, так і цілком суб’єктивні.

  • Бадді, коуч і ментор хто це такі, та як вони сприяють адаптації та розвитку фахівця

    12 березня 2023 531

    Функція консультантів недооцінена багатьма керівниками. Допомога фахівців з надання консультації з розвитку кар’єри чи адаптації спеціалістів в компанії може допомогти безпроблемно пройти період адаптації, випробувальний термін, розкрити внутрішні потенціали.

  • Найпоширеніші стереотипи про працівників, яким за п’ятдесят

    9 березня 2023 326

    В основі нелюбові роботодавців до працівників, яким за п’ятдесят, лежить багато міфів та стереотипів. В цій статті від порталу з працевлаштування Jobs.ua спробуємо розвінчати найпоширеніші стереотипи про працівників, яким за 50+.

  • Як організувати якісне навчання для дорослих і дітей під час онлайн-освіти в умовах війни

    8 березня 2023 364

    Дистанційна освіта є найбільш гнучкою та зручною для багатьох, хто бажає отримати знання в наш непростий кризовий час.


← CtrlCtrl →
12 з 1393

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору