UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Новини України і світу
  4. Лиса украла телефон у ребенка и отправила ему СМС

Лиса украла телефон у ребенка и отправила ему СМС

5.12.2012 40567
В Норвегии 16-летнего Ларса Бьерке обворовала рыжая плутовка.

Приятели скачали специальную программу, которая издавала звуки, привлекающие диких обитателей леса. Гаджет сработал безупречно, и вскоре в районе дома Бьерке появился симпатичный рыжий зверек. Который через какое-то время схватив мобильное устройство, пустился наутек...

Парень  принялся названивать на свой номер в надежде, что животное бросит его по дороге и кто-то из прохожих его подберет. Об этом пишет Lifenews.ru.
 
- Кто-то снял трубку, но в ответ я слышал только топот лап, какой-то шум и пыхтение, - рассказал Бьерке. А вскоре после звонка товарищ Ларса получил сообщение невразумительного содержания с номера Бьерке.
 
- Мы увидели следующий текст: "I FRY o a0ab 34348tu augjoi zlbmosdji jsg ijio sjiw", - очевидно, лис что-то хотел нам передать, скорее всего, что телефон мы больше никогда не увидим, - смеются подростки.


Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору