UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Новини України і світу
  4. Новый браузер от "Яндекс"

Новый браузер от "Яндекс"

1.10.2012 10849
Сегодня (1 октября 2012 года) на технологической конференции YaC, которая открылась в Москве, компания “Яндекс” презентовала свой браузер.

Дизайнер “Яндекса” Константин Горский акцентировал внимание на том, что “Яндекс.Браузер” (http://browser.yandex.ru) обладает “самым минималистичным интерфейсом на рынке”.

В верхней части браузера, находятся: строка поиска совмещенная с адресной строкой, панель вкладок, кнопки “Назад” и “Яндекс”. Больше нет никаких элементов управления, что позволяет выделить как можно больше места для просмотра страниц.

В браузере задействованы движок WebKit, который используют Chrome и Safari, оболочка Chromium и технология Turbo – она “сжимает” трафик, позволяя пользователю экономить на расходах на интернет. Технологию разработала компания Opera. Веб-страницы проверяет система безопасности Яндекса, а зашиту от вирусов при скачивании файлов обеспечивает защита Касперского. Также в новый браузер встроены просмотрщик PDF и проигрыватель Adobe Flash Player. Браузер интегрирован с сервисами “Яндекса”: почтой, переводчиком, облачным хранилищем и поиском. При этом по желанию, пользователи могут использовать в качестве поисковика Google и другие.

Скачать новинку можно, начиная с 16:00 часов 1 октября по Киевскому времени.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору