UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Роботодавцю
  4. Ринок праці України
  5. ГОЛОСУЙ ЗА КРАЩОГО КАДРОВИКА УКРАЇНИ!

ГОЛОСУЙ ЗА КРАЩОГО КАДРОВИКА УКРАЇНИ!

2.08.2012 2538

З 1 серпня 2012 р. стартує другий етап Всеукраїнського рейтингу «ТОП-10 кращих кадровиків України» - номінація «Вибір України».Заходь на сайт www.top10ku.com.ua та голосуй за кращого кадровика України!

ГОЛОВНИЙ ПРИЗ ДЛЯ ЛІДЕРА ГОЛОСУВАННЯ – СУЧАСНИЙ ЦИФРОВИЙ ФОТОАПАРАТ!

Учасники ТОП-10 Рейтингу отримують підтвердження високого рівня професійної майстерності та у зв’язку із цим широкі можливості для подальшого професійного та кар’єрного розвитку.

Основні цілі Рейтингу:

·Об’єднання професіоналів з усіх регіонів України

·Стимуляція саморозвитку, творчого пошуку та підвищення професійної майстерності фахівців кадрової справи

·Надання можливості кадровикам взяти участь у всеукраїнському проекті й оцінити рівень своїх знань

Рейтинг проводиться вдруге. У 2011 році понад 150 кадровиків з різних регіонів України взяли участь у Рейтингу. Переможці, що увійшли до ТОП-10 кращих кадровиків України, отримали цінні призи від Організатора. Крім того, всі учасники були запрошені на безкоштовний кадровий семінар.

Організатор — журнал «Кадровик України»

Щомісячне спеціалізоване видання для керівників, фахівців кадрових і НR-служб. Поширюється лише за передплатою через редакцію, поштові відділення та передплатні агентства.

На 128 сторінках лише актуальна та практична інформація: зміни в законодавстві, трудове право, кадровий облік, діловодство, професійна класифікація, соціальне страхування та багато іншого. Спеціальна рубрика для менеджерів з персоналу. Для передплатників щодня працює безкоштовна телефонна лінія «Запитання — Відповідь».

З питань, пов’язаних з організацією та проведенням Рейтингу, будь ласка, звертайтеся:

Вікторія Ємельянова

координатор проекту

тел. (044) 568-50-60

моб. 050 343 04 33

vika@profpressa.com

www.kadrovyk.com.ua

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору