UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Новини України і світу
  4. Новини
  5. Спрос на доллары упал втрое

Спрос на доллары упал втрое

24.11.2011 464

«Требование предъявлять паспорт при купле-продаже валюты не ново и придумано было не нами, — рассказал в интервью «Сегодня» председатель Нацбанка Сергей Арбузов. — НБУ всего лишь обязал банки выполнять нормы декрета о валютном регулировании, принятого еще в 1993 году. Во-вторых, т.н. паспортизация была ориентирована не на тех, кто меняет небольшие суммы, — им скрывать и бояться нечего, — а на тех, кто меняет миллионы.

Что до итогов, то к концу ноября спрос на валюту упал втрое. Мы наконец-то увидели реальные объемы покупки валюты населением, которые оказались намного скромнее общего спроса на наличные доллары и евро. Сегодня бизнесу покупать валюту стало тяжелее. Да, возможно, люди стали больше работать с гривней, но это и было одной из наших задач. В итоге мы сэкономили более $3 млрд золотовалютных резервов».

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору