UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Новини України і світу
  4. Новини
  5. В Киеве откроют новую станцию речного трамвая

В Киеве откроют новую станцию речного трамвая

1.09.2009 421

Речной трамвай начал курсировать с 24 июля.

Утром он курсирует по маршруту: в 7:00 отправление от причала N10 (станция метро "Почтовая площадь", Речной вокзал) до станции "Березняки" (причал возле моста им. Патона), в 7:40 - от станции "Березняки" до "Моста Метро", от "Моста Метро" до "Почтовой площади".

Вечером в 18:00 и в 19:00 трамвай отправляется по маршруту "Почтовая площадь", причал N10 - "Мост Метро" - станция "Березняки". В 19:20 и в 20:00 будет курсировать по маршруту "Березняки" - "Почтовая площадь".

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору