UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Новини України і світу
  4. Новини
  5. В Киеве начал курсировать муниципальный паром

В Киеве начал курсировать муниципальный паром

15.06.2009 438

В понедельник, 15 июня, он отправился в свой первый рейс в семь утра с Осокорков. Он отходит от Осокорков, а затем через Березняки, к мосту Метро и на Почтовую площадь. По времени, весь маршрут парома займет 1 час 40 минут, а на каждой остановке он "задержится" всего на 5 минут. В 18:00 водная маршрутка отчалит от Почтовой площади в обратном направлении. Работать такой транспорт будет до октября.

Одно судно может вместить до 500 человек и будет курсировать вплоть до октября. На причалах накануне завершили обустройство павильонов, установили турникеты и билетные кассы. Для перевозок город арендовал два прогулочных катера - это свыше 400 тысяч гривен в месяц. Полная стоимость билета, чтобы проект окупился, должна достигать семи гривен.

Напомним, 21 декабря в эфире ТРК "Киев" Леонид Черновецкий заявил о том, что хотел бы воплотить идею о введении паромной переправы.

"Мы не пользуемся Днепром, и пока до 2010 года откроем автомобильное движение, а в 2011 — метро на Троещину, я хотел бы воплотить идею одного из студентов о введении паромного сообщения. С транспортом на Троещину сложно", – сказал мэр.

kiyany.obozrevatel.com

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору