UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Новини України і світу
  4. Новини
  5. Он согласился работать за 1$ в год! А Вы бы так смогли?

Он согласился работать за 1$ в год! А Вы бы так смогли?

30.04.2013 98566

Основатель социальной сети Facebook Марк Цукерберг захотел, чтобы его годовая зарплата с 2013 составляла 1 доллар.

Обратим внимание, что за 2012 год он получил в Facebook 1,9 миллиона долларов в виде компенсационных выплат и зарплаты. После первичного размещение на бирже, в мае 2012 года основатель реализовал свой опцион в 60 миллионов акций на сумму около 2,27 миллиардов долларов.

Цукерберг последовал примерам основателей Google Ларри Пейджа и Сергея Брина. Кроме того, так в свое время поступил глава Apple Стив Джобс.

Зарплаты в 1 доллар в год также получают Ларри Эллисон, Элон Маск, Марк Пингус и Мэг Уитман. Пока Джерри Янг оставался во главе Yahoo, ему тоже платили 1 доллар.

Заметим, что состояние 28-летнего Цукерберга журнал Forbes оценивает в 13,3 миллиарда долларов. Он занимает 25-е место в рейтинге самых влиятельных людей по версии издания.

Читайте также:
«Реальная зарплата украинцев возросла, но незначительно»
«ТОП-10 самых богатых людей мира»
«В Украине за 10 лет станет почти вдвое больше миллионеров»

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору