UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. На роботі

Публікації "На роботі"

Сторінка 1 з 120

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Як залишатися організованими, працюючи віддалено?

    19 листопада 2023 329

    Як залишатися організованими, якщо працюєте з дому, і не маєте змоги бачити щодня друзів-колег? Пропонуємо обговорити це питання, а також з’ясуємо, як не втратити продуктивність, працюючи віддалено.

  • Як донести до керівництва, що ви вже не «вивозите»

    5 листопада 2023 383

    Проблема професійного вигорання турбує кожного другого українця в наш час. Парадоксально, але тільки деякі співробітники наважуються повідомити про цю проблему керівництву. Чому так відбувається і як правильно припіднести начальству думку, що ви вже не «вивозите»?

  • Офісний синдром на дистанційці: як він проявляється і як йому запобігти?

    16 січня 2023 306

    Багато людей працює віддалено, тому в офісі чи вдома, але доводиться подовгу засиджуватися за комп’ютером. Це може призвести до певних проблем із здоров’ям, і в цій статті разом із Jobs.ua поговоримо про те, що таке офісний синдром і які профілактичні заходи мінімізують ризик його появи.

  • Чи забезпечують роботодавці всім необхідним ваше робоче місце під час відключень електроенергії

    11 січня 2023 231

    Хто б міг подумати, що починаючи з листопада 2022 року однією з конкурентних переваг серед роботодавців стане наявність генератора і постійного інтернету.

  • Ефективно занотовувати на роботі – методи та поради

    5 січня 2023 383

    Ефективність занотовування важливої інформації на роботі годі переоцінити. Відтак і постає питання, як ефективно робити нотатки, якими методиками користуватися, щоб полегшити цю справу. Пропонуємо з’ясувати, які цікаві методики та поради допоможуть у цій справі.

  • Як відмовити колезі без почуття провини?

    30 листопада 2022 353

    Одне з універсальних правил життя можна сформулювати так: навчіться відмовляти. Мається на увазі відмовляти настирливим людям в їхніх проханнях, або ж колегам, якщо ми говоримо про робочі відносини. Портал з працевлаштування Jobs.ua має для вас чіткі рекомендації, як відмовляти настирливому колезі так, щоб потім вас не мучило почуття провини.

  • Святкуємо в компанії День захисника та захисниць України: ідеї та поради

    10 жовтня 2022 275

    Портал Jobs.ua підготував для вас декілька ідей та порад, як достойно провести на роботі цей важливий день.

  • Zen To Done - найпростіший спосіб таймменеджменту

    27 вересня 2022 365

    Автор каналу про продуктивність Zenhabits - Лео Бабаута, винайшов новий унікальний спосіб “Zen to Done”, що зосереджений на простоті, яка концентрує нас на діях «тут і зараз»

  • Тихе звільнення, як спосіб відстояти власні кордони

    10 вересня 2022 372

    Події останніх місяців і років змінили назавжди погляди робітників на те, які форми зайнятості існують, які вам найкраще підходять, як найкраще будувати власний графік роботи, щоб обмежити навантаження.

  • Що таке ефект Даннінга-Крюгера на роботі?

    11 серпня 2022 892

    Зауважували, як стороння людина применшує свої знання і досягнення, будучи при цьому висококласним спеціалістом? Або ж навпаки – хтось вихваляється своїми значно перебільшеними здобутками, хоча ви добре знаєте, що це некомпетентна людина. Якщо ви знайомі з такими випадками, це означає, що ви вживу могли поспостерігати за цікавим явищем, який отримав назву «ефект Даннінга-Крюгера».


Ctrl →
1 з 120

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору